Εμπειρία Αισθήσεων Σαλαμίνα Ελληνικών Ολιστικών


"Πορεία Συνάντησης της Δύναμης, του Κάλλους και της Ελευθερίας."

Μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων που συνδυάζει την Ελληνική Ιπποκράτεια θεραπευτική και τον τουρισμό εμπειρίας. Τρεις ημέρες γεμάτες γνώση & απόλαυση αισθήσεων.

Ένα μοναδικό μείγμα διακοπών και εξισορρόπησης με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στην Σαλαμίνα. Τόσο κοντά μας και τόσο άγνωστη, ακριβώς όπως και ο εαυτός μας.


Σας καλούμε να ανακαλύψουμε μέσα από περιηγήσεις και ιστορικές αναδρομές την κρυμμένη μας δύναμη.


Να απολαύσουμε μέσα από το φυσικό κάλλος στα δάση και στις άγνωστες παραλίες την ομορφιά μέσα μας και γύρω μας αναβαθμίζοντας την ποιότητα μας.

Να μάθουμε να ενεργοποιούμε τους μηχανισμούς Αυτοίασης μέσα από το ολοκληρωμένο πρόγραμμα των Ελληνικών Ολιστικών Εφαρμογών Ευεξίας κερδίζοντας την απελευθέρωση.
Το ταξίδι αυτό διάρκειας 3 ημερών περιλαμβάνει αναλυτικά:



Τις Τετάρτες, Παρασκευές και Κυριακές από τις 10:00 έως τις 20:00 τρεις ημέρες γεμάτες με άσκηση, γνώση και εξισορρόπηση. Άτομα όλων των ηλικιών θα μπορούν να απολαύσουν ασκήσεις μάλαξης τόνωσης και εξισορρόπησης, να γευτούν ντόπιες υγιεινές γεύσεις, να επισκεφτούν αρχαιολογικούς γεμάτους ενέργεια τόπους, να συμμετέχουν σε βιωματικά σεμινάρια στην φύση.

Οι εφαρμογές χειρομάλαξης των Ελληνικών Ολιστικών ισορροπούν την λειτουργία του Πεπτικού, του Νευρικού, του Καρδιαγγειακού, του Ουροποιητικού, του Ενδοκρινολογικού και του Ανοσοποιητικού συστήματος. (Οι ασκήσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τον καθένα χωρίς επαγγελματική προϋπηρεσία.)

Τα βιωματικά σεμινάρια μας βοηθούν στην αναγνώριση της Ιδιοσυγκρασιακής μας Ταυτότητας (Φυσιογνωμιστική θεώρηση κατά τον Ιπποκράτη), της Πρωταρχικής μας Πεποίθησης, και της Αξίας της Διττότητας.

Το πρόγραμμα στοχεύει, με πρακτικές εφαρμογές  Στοχοθέτησης - Οργάνωσης, Συνειδητής Ανταλλαγής Ενέργειας, Προσδιορισμού του Έργου ζωής, στην Δύναμη, στο Κάλλος και στην Ελευθερία.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους. Δεν χρειάζεται προηγούμενη εμπειρία. Η ομάδα θα είναι ολιγομελής. Η συμμετοχή ζεύγους και συνεργατών μεγιστοποιεί τα οφέλη.

Το κόστος της μονοήμερης συμμετοχής ανέρχεται στα 70€. Με την παρακολούθηση και των τριών και την προκαταβολική εξόφληση 150€. Κάντε εγκαίρως την κράτηση σας για καλύτερη οργάνωση.

Πληροφορίες:
 
sitewww.hellenicholistic.com
Συμμετοχή: Λυδία Χατζηνουσίου, 2111820460, 6970993180, 
emailhellenicholistic@gmail.com

ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ

ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΒΙΩΣΗΣ
Τριμερές Εργαστήριο Συνειδητότητας